Loopbaanadvies aanvragen in Eindhoven

Wil jij je werkgeluk vergroten? Ben je op zoek naar wat je echte passie is? Wil je graag je mogelijkheden op een rijtje zetten? Allemaal onderwerpen waarover je loopbaanadvies kan ontvangen op mijn kantoor in Eindhoven. Door mijn uitgebreide werkervaring en professionele netwerk in het bedrijfsleven kan ik jou met verschillende onderwerpen ondersteunen. Schroom dus niet om contact op te nemen als je jouw vraag er niet tussen ziet staan. Loopbaanadvies is namelijk een erg breed onderwerp waar je vanuit verschillende insteken naar kunt kijken. Bij mij staat centraal dat jij blijft groeien en dat jij bepaalt wat het belangrijkste voor jou is. Wij werken samen aan een proces waardoor jij zicht krijgt op je kwaliteiten en wat jij belangrijk vindt in je werk. Ben jij klaar om te groeien? Plan dan een sessie loopbaanadvies in op locatie in Eindhoven door het contactformulier in te vullen.

Loopbaanadvies in Eindhoven waar onbevooroordeelde coaching centraal staat

Zowel in mijn rol als studiekeuzebegeleider en als loopbaancoach in Eindhoven staat persoonlijke en onbevooroordeelde coaching centraal. In de loopbaanadviesgesprekken ben ik rustig en geduldig. Daarbij maak ik gebruik van specialistische gesprekstechnieken en ben ik ervaren in de begeleiding van veranderprocessen bij jongeren en volwassen. Bij mij krijg je de ruimte om alles op jouw eigen tempo te doen. Wij maken daarbij wel een concreet plan door onder andere goede afspraken te maken. Verder is het de bedoeling dat je na elke sessie reflecteert en benoemt wat voor jou de belangrijkste (leer)punten waren. Hier wordt in de volgende sessies op voortgeborduurd. Wil je loopbaanadvies aanvragen in omgeving Eindhoven? Ik help je graag op weg. Boek een kennismakingsgesprek of vraag vrijblijvend om meer informatie.

Coach Miranda Willems

Jongerencoaching en loopbaanadvies in Eindhoven

Als loopbaancoach in Eindhoven en door mijn werkzaamheden als docent weet ik hoe lastig het is om op jonge leeftijd al keuzes te maken. Het gaat niet altijd vanzelf en dat is ook normaal en niet erg. Ik ben er om jou daar bij te begeleiden. Ik geef je oefeningen en opdrachten mee waardoor je aan het denken wordt gezet. Door een maatwerktraject op te zetten op het gebied van loopbaanadvies gaan wij met jouw ontwikkelingsvragen aan de slag. Het centrale doel daarbij is dat jij weet wat de volgende stap is voor jou en heb je de tools gekregen om dit waar te merken. Meer weten over loopbaanadvies in Eindhoven? Neem dan contact met mij op!