Loopbaancoach in Eindhoven helpt jou je ambities waar te maken

Als loopbaancoach in Eindhoven help ik jou op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en uitdagingen. Worstel je wel eens met de vraag hoe je in de praktijk moet brengen wat je hebt geleerd? En hoe je op zoek moet gaan naar een baan die bij jou past? Dit zijn vragen waar je niet zo 1,2,3 antwoord op kunt geven. Als je hierbij vastloopt kan een loopbaancoachingstraject in Eindhoven je hierbij helpen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden die je kunt verkennen en ik help jou om daar richting aan te geven. Vanuit mijn kantoor in Eindhoven help ik jou als loopbaancoach om erachter te komen wat de volgende stap in jouw carrière kan zijn. Klaar om de volgende stap te maken in jouw loopbaan? Plan dan een intakegesprek in door het contactformulier in te vullen.

Hoe ik jou als loopbaancoach in Eindhoven kan helpen

Wil je weten wat jouw uitdagingen en kwaliteiten zijn? Wil je jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt verkennen? Wil je weten wat echt belangrijk voor jou is in je werk of studie? Allemaal vragen waar ik jou als loopbaancoach in Eindhoven graag bij ondersteun. Na het volgen van mijn traject heb je meer inzicht in wie je wilt zijn, wat je kunt en wat je wilt. Ook weet je welk soort werk en welke organisaties goed bij jou passen. Daarnaast zul je merken dat je beter in je vel zit, zowel op je werk als thuis. Meer weten over mijn werkwijze als loopbaancoach in Eindhoven? Neem dan contact op door mij te mailen of te bellen. Ik vertel je graag meer over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen.

Coach Miranda Willems

Kenmerken van een loopbaancoachingstraject in Eindhoven

Als je mij kiest als loopbaancoach of als studiekeuzebegeleider werken wij vanaf locatie in Eindhoven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt je op een persoonlijke en onbevooroordeelde manier gecoacht. Ik hecht er veel waarde aan dat jij blijft groeien. Daarbij zal ik jou verschillende tools aanreiken. Ik vind het belangrijk dat jij zelf aan het roer blijft staan en bepaalt wat daarvoor voor jou het belangrijkste is. Ook kies je zelf welke stappen je daarin wilt zetten. Ik geloof dat je de antwoorden al in je hebt. Door de inzet van oplossingsgerichte en ontwikkelingsgerichte werkvormen kan ik jou helpen om je kwaliteiten en uitdagingen te (her)ontdekken. Boek nu een intakegesprek voor loopbaanadvies in Eindhoven of stel al je vragen aan mij via het contactformulier.