Loopbaanadvies speciaal voor mensen met basisonderwijs, vmbo, mbo niveau 1 en 2

(ter waarde van €700,=)

Ben je 18 jaar of ouder en wil je bekijken wat er voor jou mogelijk is in werk of een opleiding? Een cursus doen? Of zou je een andere baan willen en weet je niet precies hoe je dit aan kunt pakken? Twijfel je over een studiekeuze? De overheid betaalt voor jou deze oriëntatie zodat je hulp krijgt bij je zoektocht.

In een aantal gesprekken met een onafhankelijke loopbaanadviseur kun jij stappen gaan maken.

Maak gebruik van deze kans en meld je nu aan voor het gratis ontwikkeladvies in 2022. e-mail naar miranda@lerenwerkenleven.nl onderwerp: STAP ontwikkeladvies 2022

Loopbaanadvies in 4 stappen

Stap 1. intake

In de intake bespreken we je huidige situatie. Welk doel wil jij bereiken? Zo kunnen we in het traject praktisch en doelgericht aan de slag.

Stap 2. Arbeidsmarktscan

Het ontwikkeladvies 2022 maakt gebruik van testen. Door het maken van verschillende testen krijg je een beeld van je drijfveren, je persoonlijke kenmerken en je talenten. De resultaten van de testen bespreken we in de gesprekken. Ze geven je niet direct een antwoord op al je vragen.

Je krijgt wel inzicht in ‘wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’

3. Gesprekken

In de gesprekken van 3x 1,5 uur gaan we verder in op jouw vragen met betrekking tot werk. Na een gesprek krijg je een opdracht mee waar je thuis verder mee aan de slag gaat. Op een praktische manier zorgen we dat jij een stap verder komt.

4.ontwikkelplan

Aan het einde van het traject heb jij je koers bepaald. Je weet welke stappen je verder gaat nemen. Je ontwikkelplan voor de komende periode ligt klaar. Plezier in wat je doet staat voorop! Zet zelf de eerste stap en stuur vóór 31 maart een e-mail naar miranda@lerenwerkenleven.nl en vermeld dat het gaat om het STAP ontwikkeladvies. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je nu aan, er is maar beperkt plaats.

Of bel me op 06-48902583. Ik spreek je graag binnenkort.