Mijn motto als studiekeuzebegeleider in Eindhoven is:
kies beter – leer beter

Als studiekeuzebegeleider in Eindhoven help ik jou graag om de juiste keuze te maken. Twijfel je of over het kiezen van je studie? Of weet je niet helemaal zeker of de studie die je volgt wel bij je past? Mijn mening is dat wanneer je een studie hebt gekozen die bij je past het leren ook makkelijker en beter zal gaan. Tijdens de gesprekken die je met mij hebt, leer je jezelf beter kennen. Neem er daarom echt de tijd voor want je studiekeuze is ontzettend belangrijk. Als je een studie kiest die bij je past zul je met meer plezier leren. Het is nooit te vroeg om na te denken over je studiekeuze. Plan een sessie bij mij in en krijg de tools in handen om de juiste keuze te maken. Wij gaan jouw interesses ontdekken zodat jij met veel plezier gaat studeren!

Studiekeuzebegeleider in Eindhoven helpt bij de aanpak van je lesstof

Als studiekeuzebegeleider in Eindhoven kan ik jou niet alleen ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze maar ook bij het volgen van de studie zelf. Ondervind je moeite met het plannen? Heb je het gevoel dat je niet alles uit je studie haalt? Ook met dit soort vragen help ik je vraag door middel van coaching. In het eerste gesprek gaan we samen kijken waar ik jou precies mee kan helpen en waar jouw ontwikkelpunten liggen. Ik reik je tools aan waardoor je beter leert plannen en organiseren waardoor je succesvol studeert. Daarnaast kan ik je begeleiden bij het aanleren van verschillende studievaardigheden. Wil je weten waar ik jou bij kan begeleiden? Neem dan contact op door mij te mailen of te bellen.

Coach Miranda Willems

Studiekeuzebegeleider in Eindhoven ondersteunt bij loopbaankeuzes

Vanaf locatie in Eindhoven kan ik jou als studiekeuzebegeleider en loopbaancoach met verschillende vraagstukken helpen. Het verkennen van toekomstmogelijkheden valt zowel onder studiekeuzebegeleiding en loopbaancoaching. Informeer naar de mogelijkheden welk traject het bij jou past. Hierin is uiteraard ook maatwerk mogelijk. Als studiekeuzebegeleider en loopbaancoach met loopbaanadvies in Eindhoven kan er worden ingegaan op welk soort studie en werk bij je past. Op die manier kun je een goede keuze voor het kiezen van een studie of voor de eerste stap in je carrière. Wil je een kennismakingsgesprek in plannen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel mij even op.