Dankzij de hulp van Miranda heb ik mijn hart en verstand kunnen laten spreken en heb de juiste studie kunnen kiezen. Zonder haar hulp zou ik het daar knap lastig mee gehad hebben. Ik heb het helemaal naar mijn zin bij de studie en tot nu toe heb ik alle vakken gehaald.

Pim, Best

Wat ik heel erg fijn vond aan de begeleiding van Miranda is dat ze de tijd nam voor alles. Dat ze geduld met me had. Ik vond het heel fijn dat Miranda met mij de tijd nam om er precies achter te komen hoe en waarom van de resultaten van de interesse en capaciteitentest. Het viel met op hoe makkelijk ik het vond om tegen haar te praten. Ik vind het namelijk toch wel een beetje lastig om zo diep op mezelf in te gaan. Dus dankjewel dat je de tijd voor me hebt genomen! Dat heb ik echt gewaardeerd!

Noor, Eindhoven

Ik heb deelgenomen aan het traject NL Leert Door en heb dit als zeer leerzaam ervaren. De coach Miranda stelde me zodanig op mijn gemak dat ik veel van mezelf heb kunnen blootgeven. Ze stelde op het juiste moment de juiste vragen en die hebben me op een andere manier dan ik gewend was over mezelf laten nadenken. Naast bevestiging van bestaande inzichten over mezelf ben ik ook tot nieuwe inzichten gekomen.

Ik vond het volgen van dit traject een erg leuke en leerzame ervaring!

Wouter, Eindhoven

Ik heb veel gehad aan het ‘NL leert door’ traject bij Miranda, omdat je toch net op een andere manier naar bepaalde dingen gaat kijken. Het is fijn om even goed op een rijtje te zetten wat je wel en niet leuk vindt en waarom. Vooral ook belangrijk dat je gaat kijken naar hoe je bent als persoon en wat voor beroep er bij je karakter past.

Ik heb Miranda ervaren als een open, gezellige en geduldige loopbaancoach met wie ik fijn kon praten.

Bedankt!

Helen, Eindhoven

Begin 2021 heb ik drie loopbaancoachingsgesprekken gehad met Miranda en dat is erg goed bevallen! Miranda weet je goed op weg te helpen door in gesprek te gaan en oefeningen voor te dragen. Ik heb het contact als erg prettig ervaren en geleerd van de gesprekken. Miranda is erg aardig en neemt ruim de tijd voor je.

Suzanne, Eindhoven

Testimonial hier

Testnaam, Eindhoven

Testimonial hier

Testnaam, Eindhoven